binche-hack
  Addons per cs 1.6
 

 - AMX Mod X 1.8.1
 - Metamod 1.19p32
 - Booster 2.4
 - HLguard 1.8
 - sXe Injected Win32 Server

Plugins Adoons

 [ 26] Admin Check   
 [ 27] Show IP               
 [ 28] Auto Round Restart     
 [ 29] RS Swear Filter        
 [ 30] AFK Bomb Drop             
 [ 31] Admin Free Look           
 [ 32] AdminListen              
 [ 33] Bomb Countdown HUD Tim  0.2         
 [ 34] Admin Gag               
 [ 35] CVAR Guard                
 [ 36] Game Namer             
 [ 37] Serverinfo            
 [ 38] Auto-Responder 
 [ 39] Don't say IPs            
 [ 40] Team Flash Snitch   
 [ 41] Reset Score
 [ 42] Weapon Icon      

Download : http://univers-cs.webs.com/addons.rar

pasi qe te downladoni folderin addons extraktoni ne Valvecstrike apo ku e kini

c.s e instalun , pastaj hapne addons ,  edhe liblist.gam  extraktoni ne  te cstrike     

Si te bejme ( shtojm ) admina ne AMXMOD (new)

Nese keni  Real-IP , Root ,ose VPS , nese doni AMXMODX ktu mund te merrni

Ky sen bon veq nese e keni per WINDOWS  SERVER

Nese keni ndonje problem me kontaktoni pioman@live.com   24or-online

                         CS PUBLIC Addons 4 LINUX Server ( SHQIP )

 

 

 AMXModX 1.8.1 + ZombieMod 2.00 Beta 3 + Laser/TripMine Entity [ By PIONERI ]

  Ketu e keni  AMXMODX 1.8.1 BY PIONERI edhe Biohazard d.m.th edhe Zombie Mod komplet 2-jat  

    Download pasi qe te downladoni extraktoni ne Valvecstrike apo ku e kini

  c.s e instalun , pastaj hapne addons ,  edhe liblist.gam  extraktoni ne te cstrike  

 Download Models filet ne folderin player dergone ne valvecstrikemodelsplayer
 
 kurse filen v_knife_zombie.mdl dergone ne valvecstrikemodels
 
 Download Sounds folderin biohazard dergone te   valvecstrikesound
 
 Downlaod Maps   mapen zm_dust dergone te valve/cstike/maps
 
 
Per ti vendosur laserat hape konzolle edhe sheno   bind v +setlaser
dhe bleje laserin me /lm  say /lm , kurse me shkronjen V e monton !!
 
 
Serveri i ka keto plugins 

 [ 19] SlayAll                 0.8         JustinHoMi        slayall.amxx     running 
 [ 20] AMX SwapTeams           2.01        Redmist           swapteam15.amxx  running 
 [ 21] Smart Team Swap         1.0.0       Grygrx            teamswap.amxx    running 
 [ 22] Admin Check             1.51        OneEyed           admin_check170.  running 
 [ 23] Show IP                 1.0         $uicid3           amx_ip.amxx      running 
 [ 24] Auto Round Restart      1.6         SubStream         autorr.amxx      running 
 [ 25] Admin Free Look         1.9         Jim               admin_freelook.  running 
 [ 26] AdminListen             2.3x        /dev/ urandom     adminlisten170.  running 
 [ 27] Admin Gag               1.8.3       EKS               admin_gag.amxx   running 
 [ 28] Player Counter          1.2         Doombringer       player_counter.  running 
 [ 29] Serverinfo              1.10        p3tsin            serverinfo.amxx  running 
 [ 30] Auto-Responder (from f  0.3         v3x               auto_responder0  running 
 [ 31] Don't say IPs           0.1         JGHG              dontsayips.amxx  running 
 [ 32] Laser/TripMine Entity   2.0         SandStriker       lasermine_020.a  running 
 [ 33] Biohazard               2.00 Beta   cheap_suit        biohazard.amxx   running 
 [ 34] smoke flare             0.1         mini_midget/chea  bio_smokeflare.  running 
 [ 35] zombie radar            0.3         cheap_suit        bio_radar.amxx   running 
 [ 36] anti block              0.2         cheap_suit        bio_antiblock.a  running 
 [ 37] boat escape             0.1         cheap_suit        bio_boatescape.  running 
 [ 38] Custom Flashlight       0.3.1       ConnorMcLeod      customflashligh  running 
 [ 39] CSDM Spawn Editor       2.1         CSDM Team         spawn_editor.am  running 
39 plugins, 39 running

CS Deathrun Addons 4 Windows Server

Downlaod : http://www.sendspace.com/file/pyugxb

Deathrun Addons per Server Windows  , Folderin cstrike qone tek valve , edhe funksionon

Krijuar nga war_ning . Modifikuar per Windows Server nga gHg ' PIONERI

Shikoni me nalt ne foto , plugins e addons deathrun

 

CS Online Death Match Addons


 Conteúdo:

- AMX Mod X 1.8.1
- Metamod 1.19p32
- Booster 2.4
- HLguard 1.8
- Podbot 2.5

DOWNLOAD - CS Online Death Match Addons
Pasi te instaloni folderin addons dergone tek cstrike

Tamanho: 9mb

CS Gun Game Addons Modifiked by CraCker ' PIONERI

- AMX Mod X 1.8.1
- Metamod 1.19p32
- Booster 2.4
- HLguard 1.8
- Podbot 2.5

Plugins shtes -

GunGame AMXX   2.12    Avalanche       

Instalimi :

- Pasi te downlaodoni folderin cstrike dergone tek C:Program Files/valve , apo ku keni valve ..

- Per te edituar Gun Game duhet te shkoni tek valvecstrikeaddonsamxmodxconfigs hapne gungame.cfg

- Pastaj leshone server dhe me suksese do te bej Gun Game ne Serverin tuaj...

- Demo Server : 82.114.72.54:27016 ..::Kosova GunGame Server::..

DOWNLOAD - CS GunGame Addons 4 Server
Downlaod : http://www.sendspace.com/file/rwg57i

Soccerjam Mod For Cs SERVER

 

Instalimi : Se pari Download soccerjam by Pioneri.rar  

Filet  faketeambot.amxx dhe soccerjam.amxx  dergoni ne  cstrikeaddonsamxmodxplugins , kurse pastaj shkoni te cstrikeaddonsamxmodxconfigs edhe hapne plugins.ini edhe shenoni posht
          
faketeambot.amxx
          soccerjam.amxx

Filet   soccerjam.sma  faketeambot.sma  dergoni ne cstrikeaddonsamxmodxscripting   , kurse  pastaj textdokumenet  soccerjam.txt edhe soccerjam_help.txt dergone ne cstrikeaddonsamxmodxdatalang , pastaj  mapen soccerjam.bsp  soccerjam.bsp.ztmp  qone te cstrike/maps

Folderin kickball dergone  ne cstrikemodels      

Paintball Mod 4 Counter Strike 1.6 Server
 
 
 
 - Pasi te shkarkojm Paintball_Mod_by_PIONERI
 e hapim me winrar tani folderin cstrike e qojm C:Program FilesValve
 - Pastaj shkojm tek cstrike/addons/amxmodx/configs edhe hapim plugins.ini edhe shtojm ket
 
 paintballgun.amxx
 paintballmod.amxx
 paintballnade.amxx
 
  - pastaj mshoni save
 
 - E leshojm serverin edhe hini luni
 

          SuperHero Mod        

 - AMX Mod X 1.76c
 - SuperHero 1.18e
 - Ultimate Gore v1.5
 - Ultimate KillStreak Advanced v0.6
 - Metamod 1.19

 Instalim SuperHero
 

 

Mude o valor do sv_superheros de 0 pra 1.ho: 9,0mb

  DOWNLOAD - Bon edhe NoSteam & Steam

 

 Si Ta mbrojm Serverin nga sulmet

DOWNLOAD :
http://shockingsoft.com/soft/AntiCSDoS.zip
nese sbon hini ketu
http://shockingsoft.com/download.php?tip=soft&file=AntiCSDoS.zip

pasi ta Shkarkoni , Instaloni Programin AntiCSDos ..
MOS E Hapni Programin AntiCSDos..
Se Pari e Hapni Serverin tuaj ( Dedicated Serverin ) apo N'varet në çka e Keni të Instaluar Serverin
 

tuaj si ne , VPS , PC Etj..
Pasi ta Hapni Serverin E Hapni edhe Programin AntiCSDos
Tani Prekne Buttonin : Patch HLDS ,
Kujdes : Pa Kete Hap më Lartë Serveri juaj nuk Është i Mbrojutur..
Pra duhet ta Klikoni Buttonin Patch HLDS ..
Tani Mundeni ta Hekni ne X AntiCSDos , sepse Mbrojtja është Ende Aktive e Serverit , pra mund ta Hekni ne X .. Pasiqë e Keni Patchuar HLDS ..
Shënim :
Ata që kanë IP Dinamike duhet që qdo Herë që ju ndrrohet IP-ja , të ja Bëni Patch HLDS ,

Sepse perndryshe Serveri i Juaj nuk është i mbrojutur nga Sulmet qe vin.

SXE-INJECTED FOR WINDOWS SERVER

sXe Injected (Server) install in amxmodx :

- Se pari shkarkojm sXe Injected per Windows apo Linux Server ne  http://sxe-injected.com/

Pas shkarkimit e hapim me winrar edhe e shohim nje file me emrin sxei_mm.dll si nfoto e beni copy dhe e qitni paste ne lokacionin ku e keni te instaluar serverin tuaj : "cstrikeaddonssxeidlls" 

- Pastaj shkojm ne cstrikeaddonsmetamod dhe e hapim plugins.ini dhe ja qesim kete

 win32 addonssxeidllssxei_mm.dll

Tani te iconi i serverit qe startoni serverin HLDS bone shortcut desktop edhe hini tek properties aty ku lexon target shlyne at e shenoni ket C:Program Filesvalvehlds.exe log on + ip (ip_e_serverit_shenoni) pastaj i mshoni OK

Nese doni me nal sxe duhet  amx_cvar __sxei_required 0  , per me leshu amx_cvar  __sxei_required 1

HL BOOSTER V2.4

 

 

 Booster sherben per anti llag ,  me kit sen munesh me ja nal pingun pak serverit . ama bon  veq nese e kini per  Windows Server 

 Se pari download ket  Download Booster v2.4 

 Hapen  folderin Booster dergone ne   valve/cstrike/addons dhe pastaj shkoni     

 valve/cstrike/addons/metamod/plugins.ini    edhe shenoni ket posht                                 

 win32 addons/booster/booster_mm.dll 

  Pastaj mshoni save edhe do te funksionon.

 

 
 

HLGUARD 1.8   ANTICHEATS SERVER SYSTEM

HLGuard esht Anti Qits System edhe sherben si kunder qits per server munet mi banirat qitserat .shko posht

Aimbot detection
Wallhack blocking
Alias deteciotion
Cvar enforcement
Name banning
Built-in Steambans client
SkyWalk Guard System
 
Download HLGuard v1.8   tani extraktoni hlguard ne cstrike/addons , pastaj shkoni te metamod hapne plugins dhe Shenoni ket
win32 addons/hlguard/dlls/hlguard_mm.dll
win32 addons/hlguard/dlls/hlguard_mm_optimized.dll
 

PODBOT PER SERVER

   

 Download PodBoT dhe pastaj extraktoni ne valve/cstrike/addons

masnej shkoni te  valve/cstrike/addons/metamod hapne plugins.ini dhe shenoni ket

win32 addons/podbot/podbot_mm.dll

edhe tani i mshojm save.

botat bojn ne mapat dust2 dust inferno aztec mapat sbojn ne aim awp fy .

Webmod Instalation For Windows

Downlaod : http://gaminghg.webs.com/WebMod-0.48-_GL-Scripting_-By%20PIONERI.rar

Ky mod sherben per mi qit statistikat ne qat ip te serverit ton munesh me bo admina me u ndryshu cfg qe ka serveri

psh : veq e shkrun ne adress bar ip e serverit shembull http://192.168.119.2 

edhe ti qet statistikat e serverit.

Instalohet kshtu :

Web Mod Installation
Ekstraktoni webmod-0.48.zip

kurse folderin  në C:HLDScstrikeaddons

Shko ne C:HLDScstrikeaddonsmetamod hape fajllin me emrin plugins.ini me naj text editon (psh: TextPad or WordPad).

Shto ne fillim te faqes ne reshtin e fundit :


win32 addons/w/dlls/w_mm.dll


Ruje fajllin.

Ristarto Serverin. , po   veq serveri duhet te ket IP-Reale , ose nese keni VPS, ose ROOT , se kshtu lan veq ti e sheh ...

Tash pra shko ne adres bar ne ndonje browser (firefox ,IE,) psh : veq e shkrun ne adress bar ip e serverit shembull http://192.168.119.2 

dhe do te hapet faqja me statistikat e serverit. , tani muni me jek admina me shtu , me ndreq motd.txt  server.cfg  etc


Per mu logirat ne ate faqe si admin duhet te shkruni pasin e RCONIT .

  

AMXMODX 1.8.1 ,  METAMOD 1.19 , HLGUARD  1.8 ,  BOOSTER 2.40 , SXE LINUX ,  98 %  ne gjuhen shqipe

Download : http://gaminghg.webs.com/addons%204%20Linux%20by%20PIONERI.rar 

pasi qe te downladoni folderin addons extraktoni ne Valvecstrike apo ku e kini

c.s e instalun , pastaj hapne addons ,  edhe liblist.gam  extraktoni ne  te cstrike  

Plugins Adoons

 [ 26] Admin Check   
 [ 27] Show IP               
 [ 28] Auto Round Restart     
 [ 29] RS Swear Filter        
 [ 30] AFK Bomb Drop             
 [ 31] Admin Free Look           
 [ 32] AdminListen              
 [ 33] Bomb Countdown HUD Tim  0.2         
 [ 34] Admin Gag               
 [ 35] CVAR Guard                
 [ 36] Game Namer             
 [ 37] Serverinfo            
 [ 38] Auto-Responder 
 [ 39] Don't say IPs            
 [ 40] Team Flash Snitch   
 [ 41] Reset Score
 [ 42] Weapon Icon 

 
 
  Today, there have been 1 visitors (42 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=