binche-hack
  Shkarko cs 1.5
 
Counter-Strike 1.5 është version që e bëri lojë të famshëm dhe të tërhequr më shumë lojtarë.
Sot ka më shumë servera per CS 1.5 dhe ajo mund vetëm të luajtur në linjë (me robotët), por për ata që nuk e di loja ia vlen të shohim si është versioni i mëparshëm i CS 1.6.
Loja u ndal duke luajtur për shkak të vështirësisë së përditësimit, ndryshe nga avulli, CS 1,5 duhej të updated manually dhe kështu loja ishte duke u reagimi i vjetër dhe nuk ka për rrena.


Shkarkime:

Më poshtë janë lidhjet për ta shkarkuar.
Nëse ndonjë i lidhjeve është prishur ju lutem 
kontaktoni ju lutem.

Arkivi Madhësi
Half-Life 1 Full 175MB
Half-Life 1.1.1.0 82mb
Counter-Strike 1.5
 
  Today, there have been 1 visitors (31 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=