binche-hack
  Shkarko cs patchs
 
Me se CS 1,6 është e mundur vetëm për të luajtur në serverat që janë krijuar nga nosteam CS.

Për të luajtur në internet është needed vetëm për të instaluar DY  primeiros fotografi, të instaluar në mënyrë të dhe do të ketë asnjë problem.

Shkarkime:

Arkivi Madhësi
CS 1,6 nosteam 272 MB
CS 1.6 Patch w / nosteam 32 MB
Patch v23 + nosteam Patch 29 MB

 
  Today, there have been 1 visitors (18 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=