binche-hack
  Gjera qe duhet ti dim per cs 1.6
 
si me nal shiun ne cs.
Vetem hyni ne consol edhe e shkruni cl_weather 0 edhe shiu nalet.
Si te bejm vidiop gjat lojes ne cs.
se pari kur deshirojm te gjirojm video hapim consolen dhe shkrujam RECORD dhe emrin e demos pastaj luajm ne fund kur te mbrojm shkruajm ne console STOP per ta par demon : Vetem hapin consolenn dhe shkruajm playdemo emrin e demos.
Si me qel server ne cs.
1. hini qitu edhe downllodojeni cs 1.6 server creator http://www.speedyshare.com/670482265.html
2. bone ni follder ne local disk edhe vnoja emrin HLDS
3. masnej e qel installerin ne qat server creator qe e keni downllodu edhe e instaloni ne qat direktori C:/HLDS. prit pak deri sa tQeelet ni sen i kaltert edhe qaty pret 2or e gjys deri n3or e gjys maksimum [nvaret qysh e ki rrjetin]. kur tKryhet instalimi shko ne C:/HLDS edhe kqyre follderi a i ka 315 MB nese s'i ka qaq duhet me bo edhe niher qit instalim
4. hin ne cstrike follder edhe gjeje server.cfg edhe qele me WordPad edhe gjeje sv_lan qe osht 1 bone 0.
Tash e ki ni server qe munesh me aktivizu kur te hin ne C:/HLDS hlds.exe
qitash kena me instalu amxmodx edhe me qit serverin nSheher
5. downlodoje qitu amxmodx installer http://www.speedyshare.com/302884789.html
6. (qitash kur ja nis me instalu ngo mire) e prek "I accept Terms" edhe next
masnej ta qet ku po don me rujt e run qashtu qysh osht C:/Program Files/AmxModX masnej e prek install. masnej kur t'Instalohet programi e prek FINISH me tik ne Run amxmodx installation. kur tQelet edhe ni fajll tjeter e prek "I accept the terms" edhe next. masnej e prek "select mod directory" edhe e prek next. masnej ki me shkru aty C:HLDScstrike per me instalu qaty.
qitash qikjo faze osht shum e randsishme.!
http://www.fileden.com/files/9/9/141...6d-cstrike.zip qitu e downllodoni cstrike module. unzipoje qat fajll qe e ki downllodu edhe njekohsisht qele edhe follderin amxmodx(qe gjendet ne C:HLDScstrikeaddonsamxmodx). tash ne qat fajll qe e ke downllodu i ki qito folldera: configs, plugins, scripting, data edhe modules.tash qito folldera i ki edhe ne qit follder C:HLDScstrikeaddonsamxmodx. tash qatyne follderave jau bon replace si nFoto .

Qysh mi bo adminat
per mi bo adminat osht teper thjesht.
shkon C:HLDScstrikeaddonsamxmodxconfigsusers.ini. tash qitu users.ini e qel edhe shkon nFund e ki
"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" tash e bon qishtu
"emri i adminit" "pasi i adminit" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

Qikaq pata per server edhe ishalla po thom ishalla mKeni kuptu Por Ne Qoft Se nuk Ju ban.
Duheni TA keni NETIN ME ON-NET Ose me ADSL .
Si te bejm Serverin  me Sxe.
er ta ber serverin tuaj me sxe injected duhet ta shkarkoni windows server ne www.sxe-injected.com
pastaj e bani tek calce/cstrike/addons/sxei
pastaj i shenoni qito komanda ne conzole
amx_cvar __sxei_required 1 Anticheat in mandatory status
amx_cvar __sxei_internal_ip (ip qysh i kini) edhe
amx_cvar __sxei_srv_upg 1 / 0 Anticheats checa por atualizuqoes
edhe server juaj tash eshte me sxe shpresoj qi me kini kuptuar.
40 Mapa Per Cs.
aim_awp
aim_crazyjump
aim_dust2003
aim_aztec
aim_glock
aim_dust_final_v2
aim_headshot
aim_map
aim_aztec4
awp_india
awp_map
awp_map2
awp_map_fair
awp_shqiponja
awp_aztec
awp_city
awp_bycastor
awp_dust
awp_dust2_largo
cs_deathmatch2k
cs_italy
cs_italy2
cs_assault
cs_1337_assault
cs_deagle5
cs_hotel
de_cbble
de_cbbl2
de_cbble_detail
de_dust_castle
de_duztec2
de_ksdust2
de_inferno
de_nuke
de_nuke_32
de_rats4_final
de_train_32
de_aztec
de_aztec_remake
de_aztec_1337
de_aztec_0
de_dust
de_dust2
de_dust2_1337
de_dust2_long
de_dust2_remake
de_dust4
de_dust2_long
de_dust4ever
de_ruska
dust2_a
35hp
35hp_gx
35hp_3
aim_killer
aim_sahara
aim_snc
playground_x
es_ak47
fy_aztec
fy_pool_day
fy_snow
fy_aztec
fy_dust
ka_extremjumping
m4a1_map
mini_dust2
pallati_i_rinis
Sami_Frasheri_ex
snc_tower

Download:
http://www.4shared.com/file/64929817/ca711799/maps-bY-Effexor.html 
Komanda Per admin.
amx_kick " emrin kon po don me kick "
amx_ban" Emrin kon po don me banirat"
amx_banip" Emrin kon po don me banirat me ip"
amx_unban"emrin ose IP per me ja jek banin"
amx_slay"emrin" kujna po don me kill
amx_slap"emrin"kon po don me ja dridh (boks)
amx_cvar sv_restart 1 - per me res
amx_map"emrin e mapit" - per me ndru mapin
amx_nick"qysh e ka" "emrin qysh po don me ja bo"
amx_say"mesazhi qi po don me shkru"
amx_psay white"me shkru met bardha"
amx_tsay white "tbardha anash"
amx_csay white "wbardha ne mes"

amx_map map1 map 2 -.p.sh. amx_votemap de_dust2 de_dust de_inferno de_nuke
amx_vote"pergjigja qe don me vet "pergjigja1" " pergjigja2"
amx-chat"tekstin" {me keto komanda fol veq me admina tjrt nuk shohin}
amx_kickmenu"menuja per kick"
amx-banmenu"menuja per ban "
amx_cvarmenu"manuja per cvar"
amx_reoladadmins " ( per tja ber refresh fajllin ku jon adminat nese shtoni ndonje admin)
amx_pause1"per te ber pauuse serverit"
amx_pause0"per tja hejkur pause serverit"
amx_off " per ta nalur amx
amx_on " per ta dhezur amx
amx_rcon " dergo ne server komanda permes rconit"
amxmodmenu - " per paraqitjen e te gjith menive qe jan ne amx"
amx_cvar sv_password "passwordi i srv" - per ti qitur password srv
amx_cvar mp_freezetime 8 - per tja ndyshuar freezetime srv

Per ti hapur full komandat edhe acesat te cilat i keni i shenojm ne consol hape amx_help
dhe do te shini se acesa te gjitha komandat qe mundeni ti perdorni ne cs
 sheno /rank per te par rhadhitjen tuaj ne server
sheno /me per te par kundersharit sa perqin ja ke jek
sheno /top15 per ti par 15 lejtart ne top15 qe kan mas shunti vrasje  ne at server
sheno /hp se sa hp ja ke lan kundershatit qe te ka mbytur
shno timeleft per te kqyr kohen e mapes sa do te zxhat
sheno nextmap per te par ne cila map do te jet tjetra. 


 
  Today, there have been 1 visitors (6 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=