binche-hack
  Hap srw per cs 1.6
 

Mas Pari Krijojm 1 Folder NE C:/ HLDS (kshtut dduhet mu dok C:/HLDS)

Pastaj Shkarkojm Hldsupdatetool.exe .-http://www.sendspace.com/file/a06xou

Pasi Te instalojm hldsupdatetool.exe shkojm

Start -> Run -> shkruajm CMD -> i mshojm enter ose ok

Hapet 1 Dritare dhe shenojm cd C:HLDS dhe e shtypmi enter ne tastier

Tani Shkruajm prap ket kommand:

hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .

dhee Presmi Shkarkimin E Fjalve

Kur perfundon Shkarkimi I Fjalve Do Te Shkruaj HLDS installation up to date.

Tani Prap Shkruajm Kete komand

hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .

dhee Presmi Shkarkimin E Fjalve

Kur perfundon Shkarkimi I Fjalve Do Te Shkruaj HLDS installation up to date

Tani Shkarkojm Patchin21:
http://www.4shared.com/file/24695319/6986e7f9/cs16patch_full_V21.html

E instalon Patchin Ne C:HLDScstrike

Instalimi i patchit behet keshtu :
E hapim zgjedhim gjuhen dhe klikojm OK
Next
Next
Destination Folder ju tregova me lart ku ta instaloni ne 2 vende
Install

Tashti Duhet Te Konfigurjom Fajllin Server.cfg

Shkojm C:HLDScstrike edhe e hapmi fajllin server.cfg
I Fshijm Te Gjitha Komandat Qi Qenden Aty
Dhe i Qesmi Kto Komand

hostname ".:[w4f Gaming Server]:. #1"
mp_autokick 0
mp_autocrosshair 0
mp_autoteambalance 0
mp_buytime 2
mp_consistency 1
mp_c4timer 35
mp_fadetoblack 0
mp_falldamage 0
mp_flashlight 1
mp_forcecamera 3
mp_forcechasecam 2
mp_friendlyfire 0
mp_freezetime 3
mp_fraglimit 0
mp_hostagepenalty 0
mp_limitteams 6
mp_logfile 1
mp_logmessages 1
mp_logdetail 3
mp_maxrounds 0
mp_playerid 0
mp_roundtime 3
mp_startmoney 800
mp_timelimit 35
mp_tkpunish 0
mp_winlimit 0

sv_aim 0
sv_airaccelerate 10
sv_airmove 1
sv_allowdownload 1
sv_clienttrace 1.0
sv_clipmode 0
sv_allowupload 1
sv_cheats 0
sv_gravity 800
sv_lan 1
sv_maxrate 7000
sv_maxspeed 320
sv_maxupdaterate 101
sys_ticrate 10000
decalfrequency 60
pausable 0
log on
decalfrequency 60
edgefriction 2
host_framerate 0
exec listip.cfg
exec banned.cfg
rcon_password 123

Edhe Perfundoj

Tash per me aktivizu serverin kemi 2 menyra

Menyra e 1 :
Shkojm ne C:HLDS. e hapim fajllin me emrin : hlds
Na hapet ni dritare tash ja dhojm kto te dhana :

Game: CounterStrike
Server Name: .:[w4f Gaming Server ] :. #1
Map: de_dust2
Network: Internet
Max. Players: 32
UDP Port: 27015
RCON Password: paswordi per rcon
Secure (Valve Anti-Cheat): kta lene qysh o
Edhe klikoni Start


 

 
  Today, there have been 1 visitors (11 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=