binche-hack
  Shkarko Cs-Source
 

Shkarkime:

Madhësia e përgjithshme e dosjeve është 1,88 gb, duke përfshirë CS: Source në Steam Patch v16 dhe, përdoret për të luajtur online.

1) Download CS: Source No Steam v25.
Download: 
www.csonlinebr.net / forum

2) Shkarko Patch v16
Shkarko: 
Kliko këtu

3) Patch v17 Shkarko
Shkarko: 
Kliko këtu

4) Shkarko Patch v18
Shkarko: 
Kliko këtu


Instalimi:

1) Install CS: No Steam Burimi v25

2) Install v16 Patch dhe pastaj v17 v18 dhe

Mirë, tani është vetëm lojë!


Kërkesat e sistemit:

Minimale:  1,2 GHz processor, 256MB RAM, karta Video compatible with DirectX 7, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, tastiere dhe 3.24GB e hard disk hapësirë të lirë.

Recommended:
  2.4 GHz processor, 512MB RAM, karta Video përputhje me DirectX 9, Windows 2000/XP, Mouse, tastiere dhe 3.24GB hapësirë të lirë në HD.

 
  Today, there have been 1 visitors (8 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=